Winepoems.gr

Σχετικά με εμάς

Winepoems.gr

Μια ιστορία βγαλμένη από το κελάρι μας

Όταν το 1935 ο Γεώργιος Γκάφας, άνοιξε το πρώτο μαγαζί πώλησης κρασιού ήταν μια πολύ δύσκολη εποχή για την Ελλάδα.Η ασταθής οικονομική, πολιτική και γεωπολιτική κατάσταση καθιστούσε σχεδόν απαγορευτική κάθε κίνηση για επιχειρηματικό άνοιγμα στην αγορά. Ταυτόχρονα η παραγωγή και η πώληση κρασιού ήταν σε ένα πολύ πρώιμο στάδιο τόσο για την Ελλάδα όσο και για την περιοχή της Πρέβεζας ειδικότερα.

Ο Β΄ Παγκόσμιος πόλεμος βρήκε τον Γιώργο Γκάφα, τον «μπάρμπα – Γιώργο» για τους Πρεβεζάνους, να έχει μια ταβέρνα που προσέφερε ποιοτικό κρασί και εκλεκτούς μεζέδες. Όλοι οι γλεντζέδες και οι γνώστες του κρασιού της περιοχής συνέρρεαν στο μαγαζί του τόσο για την οινική απόλαυση όσο και για τον πρόσχαρο και προσηνή χαρακτήρα του.Στη συνέχεια και με τη βοήθεια των δύο γιων του, Αριστείδη και Νίκο Γκάφα, παρήγαγαν και εμφιάλωναν ποιοτικό κόκκινο ημίγλυκο, λευκό και κόκκινο ξηρό κρασί.

Την παράδοση του «μπάρμπα» Γιώργου συνεχίζει ο γιος του, Αριστείδης Γκάφας ιδρύοντας τη δική του κάβα πλέον το 2000.

2000.
Με πολλή αγάπη, πολύ μεράκι και βαθιά γνώση για το κρασί, ο Αριστείδης εμπλούτισε το κατάστημά του, με ετικέτες από τα πιο γνωστά κτήματα του ελληνικού και του διεθνή αμπελώνα και ταυτόχρονα, έδωσε «βήμα» και σε μικρότερα, εξίσου αξιόλογα κτήματα, που λόγω των δεδομένων της εποχής δεν μπορούσαν να γίνουν εύκολα γνωστά.

Από το 2008 και έως σήμερα, τη σκυτάλη έχουν πάρει η κόρη του Κασσιανή και ο Γιάννης, επιδεικνύοντας τον ίδιο σεβασμό και ευγένεια προς το κρασί και όλα τα συναφή προϊόντα που μπορεί να βρει κανείς σε μια κάβα πηγαίνοντας το ένα βήμα παραπέρα, στην ηλεκτρονική εποχή.

Έτσι λοιπόν δημιουργήθηκε και η διαδικτυακή μορφή της κάβας ανταποκρινόμενοι στις απαιτήσεις των καιρών. Παραμένοντας μια οικογενειακή επιχείρηση αναπτύσσουν προσωπική επαφή με τον πελάτη, αφουγκράζονται τις ανάγκες του και επιδιώκουν να είναι άξιοι συνεχιστές του ονόματος και της μακρόχρονης ιστορίας που το χαρακτηρίζει. Η έρευνα, η δοκιμή, η επιλογή αξιόλογων κρασιών από μεγαλύτερα και μικρότερα οινοποιεία, η προσφορά βοήθειας στην επιλογή του κατάλληλου ποτού για τις καθημερινές και ιδιαίτερες στιγμές, οι προσεκτικά επιλεγμένες προτάσεις προσωπικού και εταιρικού δώρου χαρακτηρίζουν τη φιλοσοφία και την εξυπηρέτηση τόσο του φυσικού όσο και του ηλεκτρονικού καταστήματος. Πιστοί σε αυτή τη φιλοσοφία, ελπίζουμε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα να γίνει e- κάβα σας.

Σχετικά με εμάς, κάβα οινοποιήματα, winepoems
Σχετικά με εμάς κάβα οινοποιήματα winepoems 2
Σχετικά με εμάς κάβα οινοποιήματα winepoems 3
Σχετικά-με-εμάς,-κάβα-οινοποιήματα,-winepoems-4
logo winepoems scaled

No products in the cart.

Το καλάθι μου
το καλάθι σας είναι άδειο

Φαίνεται ότι δεν έχετε κάνει κάποια επιλογή ακόμα.