Ο μήνας των γιορτών ξεκίνησε

The Christmas mood in the cellar Oinopoiimata!
01/12/2015
Show all

Ο μήνας των γιορτών ξεκίνησε

Ο μήνας των γιορτών ξεκίνησε και εδώ στην κάβα Οινοποιήματα, είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι καθώς το κρασί και εν γένει το ποτό, παίζει κυρίαρχο ρόλο στα εορταστικά καλέσματα! Τι πιο ωραίο δώρο  από μια φιάλη καλό κρασί, είτε κόκκινο είτε λευκό, που θα την απολαύσετε μαζί με την οικογένειά σας, τους φίλους και τους συγγενείς σας! Η τιμή των περισσότερων κρασιών, είναι πολύ λογική για τα σημερινά οικονομικά δεδομένα. Και αν θέλετε, μπορείτε να τα προσφέρετε σε μια εορταστική σύνθεση που θα αναδείξει ακόμη περισσότερο την ομορφιά των ετικετών!

sinthesi 2Μια από τις πολλές προτάσεις που μπορείτε να βρείτε στην κάβα Οινοποιήματα είναι μια σύνθεση δώρου με τρεις φιάλες στη λογική του κόκκινου, ροζέ και λευκού κρασιού. Σε ένα καλαίσθητο δερμάτινο καλάθι, σας προτείνουμε ένα μαλακό Syrah από το Κτήμα Αμπελόεις, ένα παιχνιδάρικο Μοσχάτο Αμβούργου από το Domaine Messenicolas του Γ. Καραμήτρου και ένα ιδιαίτερα αρωματικό λευκό Χρυσόλιθο με ποικιλιακή σύνθεση Μαλαγουζιά- Chardonnay από το κτήμα Μουσών του Αθαν. Ζαχαρία. 

synthesi 1Και για εκείνους που θέλουν να ξεφύγουν από τη λογική του κλασικού κρασιού; Θα προτείναμε σε ένα εντυπωσιακό μαύρο ιλουστρασιόν δερμάτινο δίσκο, ένα Moscato d’ Asti, με δύο ποτήρια κολονάτα και πραλίνες Βελγίου σε χριστουγεννιάτικα σχέδια!Οι προτάσεις μας είναι ενδεικτικές και σίγουρα μπορούν να διαφοροποιηθούν ανάλογα με το προσωπικό σας γούστο. Αυτό όμως που σίγουρα θα  κάνει ξεχωριστό το δώρο σας, θα είναι το χαμόγελο και η καλή σας διάθεση!!!

Shares

Leave a Reply

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website.